Den arabiske halvøy

En blogg om Den arabiske halvøy med fokus på Saudi-Arabia og Jemen

En blogg om hva som skjer i gulfen, både analyser, nyheter og trivialiteter. Er ment å være et supplement til dem som er interessert i området og som ønsker en litt dypere og bredere dekning enn det norsk media gir. Hovedfokuset er på Saudi-Arabia og Jemen.

Den arabiske halvøy er en blogg om hva som skjer i gulfregionen, både nyheter, analyser og trivialiteter. Bloggen er et hobbyprosjekt og drives på frivillig basis. Bloggen er ment å gi et nyansert blikk på gulfregionen og bidra til økt kunnskap om området for de som ønsker en litt dypere og bredere dekning enn det norsk media gir. 

Ansvarlig/redaktør

Bloggen drives av Reier Møll Schoder

Reier har en master i religionsvitenskap fra Universitetet i Bergen og en bachelor i midtøstenkunnskap fra samme sted. Han har bodd i Saudi-Arabia og Egypt og reist mye rundt i gulfregionen. 

I tillegg bidrar ulike gjestebloggere jevnlig med innspill og artikler. 

Eksterne oppdrag

Miljøet rundt Den arabiske halvøy har flere dyktige fagpersoner tilknyttet med spesialkompetanse på ulike temaer i gulfområdet (Politikk, religion, økonomi, historie, kultur, næringsliv, språk osv.)

Representanter som har bidratt på bloggen har deltatt i debatter, skrevet aviskronikker, blitt invitert til ulike radioprogram og blitt brukt som kilder i flere saker som omhandler Gulfregionen. Se fanen presseklipp for eksempler. 

Den arabiske halvøy bidrar gjerne til økt kunnskap om gulfregionen. Kontakt oss gjerne for å høre hva vi kan bidra med.

Hva kan vi tilby?

  • Holde foredrag om temaer knyttet til landene på den arabiske halvøy
  • Vi kan stille opp på ulike arrangmenter og debatter i Norge.
  • Skrive artikler eller informasjonsmateriell om temaer knyttet til land på den arabiske halvøy
  • Vi kan også drive mer strømlinjede konsulenttjenester for offentlige etater eller privat næringsliv som ønsker økt kunnskap om gulfregionen av ulike årsaker. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss og høre hva vi kan tilby eller bidra med i ulike sektorer gjerne kontakt Den arabiske halvøy eller Reier Møll Schoder direkte - Tlf: 957 00 337)