Den arabiske halvøy

En blogg om Den arabiske halvøy med fokus på Saudi-Arabia og Jemen

En blogg om hva som skjer i gulfen, både analyser, nyheter og trivialiteter. Er ment å være et supplement til dem som er interessert i området og som ønsker en litt dypere og bredere dekning enn det norsk media gir. Hovedfokuset er på Saudi-Arabia og Jemen.

Presseklipp: En reise til verdens mest konservative land

På oppdraget fra det strålende reisemagasinet Luft!ig.no har Den Arabiske Halvøy tatt med seg kameraet og skriveblokken og skrevet en reisereportasje fra et av de mest eksklusive stedene man kan besøke. Mada`in Saleh i Al Ula. 

Selve reportasjen kan dere finne ved å trykke på denne linken. Som de fleste ser er det både spektakulært og storslått. Saudi-Arabia er, kanskje overraskende for noen, mer enn bare moskeer, klesdrakter, konservatisme og religion. Området har en lang historie og landets styresmakter har heldigvis begynt å innse at før-islamsk tid ikke må skjules og ødelegges, men er en del av landets historie. 

Om du noen gang får mulighet til å komme deg inn i Saudi-Arabia så er Mada`in Saleh det første som må settes på "må sees" listen. Rett og slett fordi det er spektakulært som bildene under beskriver. 

Den arabiske halvøy har copyright på alle bilder, så om de ønskes brukt andre steder send en forespørsel.